Për avancimin e mëtejmë të drejtës së autorit dhe të drejtave të përaafërta.

Aktivitete

Konferenca Kombëtare për Pronësi Intelektuale në Kosovë28.04.2015Në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale në Kosovë, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Ministria e...më shumë
Kosova e meriton anëtarësimin në Organizatën Botërore të Pronësisë Intelektuale29.04.2014Kosova i plotëson kriteret për anëtarësim në Organizatën Botërore të Pronësisë Intelektuale dhe kjo duhet të ndodh, pasi nuk është...më shumë
Ftesë Për Festimin e Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale27.04.2014Në emër të Agjencisë për Pronësi Industriale, Zyrës për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta dhe Projektit të financuar nga...më shumë
Veprimatria e Task Forcës kundër Piraterisë25.04.2014Zyra për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta, është organ administrativ i themeluar me rregulloren e Qeverisë së Kosovës Nr. 01/2010,...më shumë
Fillon fushata kundër piraterisë dhe falsifikimit – pas 15 gushtit konfiskohet çdo material i paautorizuar dhe ndiqen ligjërisht shkelësit e ligjit15.06.2013Task Forca Kundër Piraterisë dhe Falsifikimit e themeluar nga Qeveria e Republikës së Kosovës, ka nisur nga sot fushatën informuese dhe edukuese kundër...më shumë