Për avancimin e mëtejmë të drejtës së autorit dhe të drejtave të përaafërta.

Aktivitete

Kosova shënoi Ditën Botërore te Pronësie Intelektuale26.04.2019Edhe ketë vit u mbajt Konferenca Kombëtare për Pronësinë Intelektuale me moton “ Pronësia Intelektuale dhe Sporti – Synojmë të Artën”, e...më shumë
Zyra për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta organizoi konferencën rajonale “Të Drejtat e Autorit në Kohën Digjitale”10.12.2018Zyra për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta organizoi konferencën rajonale “Të Drejtat e Autorit në Kohën Digjitale”, më...më shumë
Zyra për të Drejtat e Autori dhe të Drejtat e Përafërta, Agjencia për Pronësi Industriale, dhe Dogana e Kosovës, organizuan konferencën kombëtare “ Të Drejtat Pronësore Intelektuale”26.04.2018Në shënimin e kësaj dite morën pjesë Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, z. Kujtim Gashi, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani...më shumë
Zyra për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Përafërta ka mbajtur punëtorinë një ditore “Roli dhe rëndësia e Menaxhimit Kolektiv”21.11.2017Qëllim i kësaj punëtorie ishte diskutimi për ngritjen e njohurive dhe funksionalizimi i sistemit të menaxhimit kolektiv të drejtave të autorit dhe të drejtave...më shumë
U shënua Dita Botërorë e Pronësisë Intelektuale në Kosovë 03.05.2017Edhe këtë vit u shënua Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale në Kosovë, me moton “inovacioni përmirëson jetët”, duke iu bashkuar...më shumë